یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

رسانه‌ها باید زیر پرچم ولایت فقیه و رهبری باشند و از رهبری جدا نشوند؛ زیرا رسانه‌ای که از رهبری جدا شود، به حاشیه کشیده می‌شود و محبوبیت خود را از دست می‌دهد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حضرت آیت الله علوی گرگانی، امروز در دیدار مدیر مسئول و شورای سردبیری روزنامه فرهنگ آشتی با اشاره به این که سعی کنیم عمل خود را با نیت خوب انجام دهیم، گفتند: باید بدانیم قدرت در دست خداست و خدا با هیچ کسی قوم و خویشی نداردو به باطن و دل و عمل نگاه می‌کند، نه این که آنچه به ظاهر بر زبان می‌آوریم؛ بنابراین نیات خود را خالص کنیم.

*مرجعیت وابسته به گروه و دسته خاصی نیست

ایشان ادامه دادند:  چند گروه هستند که باید یک جهت و یک رنگ باشند و تحت وابستگی هیچ جریان و گروه خاصی قرار نگیرند یکی از این گروه‌ها رهبری است که هرگز به گروه و دسته خاصی منتسب نبوده و نیست؛ دومین گروه نیز مرجعیت است که همواره در خدمت آحاد ملت و اقشار مختلف و بدون حزب و حزب‌بازی است.

معظم له اضافه کردند: رسانه‌ها نیز باید مانند رهبری و مرجعیت، رسانه ملی باشند نه این که به گروه یا شخص خاصی وابسته باشند و مدام از حزب و گروه خود علیه جریانات دیگر بنویسند.

*رسانه ها امانت دار باشند

 ایشان تصریح کردند: رسانه ها باید به  دور از افراط و تفریط آنچه واقع است را بگویند؛ زیرا در رسانه‌ امانت‌داری حرف اول را می‌زند و به عنوان یک اصل تبلور بیشتری داشته باشد؛  به طوری که خداوند می‌فرماید "مومنین در امانت خیانت نکنند"؛ بنابر این رسانه ها باید امانت‌دار باشند و حقایق را بیان کنند.

* رسانه‌ها به حاشیه نروند

 حضرت آیت الله علوی گرگانی خاطرنشان ساختند: رسانه‌ها نباید به حاشیه بروند و در امانت خیانت کنند؛ زیرا رسانه‌ای که حاشیه نداشته باشد و امانت‌دار باشد محبوبیت بیشتری خواهد داشت؛ براین اساس از حقیقت‌گویی جدا نشوید و اختصاص به گروه خاصی نداشته باشید.

حضرت آیت الله علوی گرگانی تاکید کردند: رسانه‌ها باید زیر پرچم ولایت فقیه و رهبری باشند و از رهبری جدا نشوند؛ زیرا رسانه‌ای که از رهبری جدا شود، به حاشیه کشیده می‌شود و محبوبیت خود را از دست می‌دهد.

*هر کس بگوید کشور بدون روحانیت، قطعا اشتباه می کند

 معظم له در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش و تاثیر گذاری روحانیت، گفتند: هر کس بگوید کشور بدون روحانیت، قطعا اشتباه کرده است؛ چون نه تنها کشور، بلکه امت بدون روحانیت نیز فایده ای ندارد.

 ایشان ادامه دادند: روحانیت؛ یعنی الهی بودن؛ البته روحانی بودن نه در لباس و عبا و عمامه، بلکه کسی که روح بیمار مردم را درمان می‌کند و آنها را در مسیر الهی قرار می‌دهد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha